Dest vangt geluiden op bij Ajax: Ik heb gehoord dat ze tevreden zijn

Dest vangt geluiden op bij Ajax: "Ik heb gehoord dat ze tevreden zijn"

Gepubliceerd: maandag 22 juli 2019 om 22:38ma 22-07-2019 om 22:38

Sergino Dest kijkt met een goed gevoel terug op de voorbereiding van Ajax, waarin hij een uitstekende indruk achter heeft gelaten. Of er een basisplek in het verschiet ligt voor de verdediger, laat hij in het midden.

"Ik vond de voorbereiding goed gaan en vind dat ik stappen heb gemaakt. Het is aan mij de taak om het gewoon vast te houden, want ik ben er nog lang niet", zegt Dest (18) tegen Veronica Inside. Dest heeft geen idee wat Ajax met hem van plan is. "Mijn plan? Dat is om zoveel mogelijk wedstrijden bij Jong te spelen. Als ik bij Ajax 1 kan aansluiten wil ik m'n best doen en sta ik er."

Dest rekent nergens op en richt zich in eerste instantie op Jong Ajax. "Ik heb geen verwachtingen. Ik leef van wedstrijd tot wedstrijd. Als ik een keer mee mag doen en m'n debuut mag maken, zou ik dat heel fijn vinden. Maar ik heb geen verwachtingen."

Dest heeft in ieder geval een goede indruk achtergelaten in de wedstrijden waarin hij mocht starten. "Ik heb gehoord dat ze tevreden zijn. De andere trainers hebben dat al tegen me gezegd, maar Ten Hag nog niet."

Poll

Hoort Dest nu al in de basis?

(1449 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws