'Bruma en Luckassen enige nieuwelingen bij PSV, Bergwijn op 10, Sadílek linksback'

'Bruma en Luckassen enige nieuwelingen bij PSV, Bergwijn op 10, Sadílek linksback'

Gepubliceerd: dinsdag 23 juli 2019 om 06:46di 23-07-2019 om 06:46

Laatste update: dinsdag 23 juli 2019 om 09:49di 23-07-2019 om 09:49

PSV lijkt het seizoen dinsdagavond af te trappen met een opstelling vol vertrouwde namen. Bruma en Derrick Luckassen zijn de enige nieuwe namen in de vermoedelijke opstelling van het Eindhovens Dagblad, met het oog op de Champions League-wedstrijd tegen FC Basel.

Bruma werd afgelopen zomer overgenomen van RB Leipzig en start waarschijnlijk als linksbuiten. Luckassen keerde terug van een verhuurperiode bij Hertha BSC en lijkt centraal achterin post te vatten naast Nick Viergever. De pas gearriveerde linkspoten Toni Lato en Olivier Boscagli worden vermoedelijk nog niet voor de leeuwen geworpen door trainer Mark van Bommel: Michal Sadílek zou zomaar eens de verrassende linksback kunnen zijn.

De begeerde Hirving Lozano en Steven Bergwijn zijn nog niet vertrokken uit Eindhoven en lijken 'gewoon' aan de aftrap te staan tegen FC Basel. Bergwijn draagt komend seizoen nummer 10 en zal vermoedelijk ook vanaf het middenveld opereren: dit gaat ten koste van de uit Heerenveen teruggekeerde Sam Lammers en Erick Gutiérrez. Donyell Malen moet als spits Luuk de Jong doen vergeten. Van Bommel moet nog een aanvoerder benoemen: mogelijk wordt dit doelman Jeroen Zoet, die voorlopig geen last heeft van zijn geblesseerde concurrent Lars Unnerstall.

PSV en FC Basel trappen dinsdag om 20.00 uur af in het Philips Stadion. De return in Zwitserland is één week later en begint eveneens om 20.00 uur.

De vermoedelijke PSV-opstelling: Zoet; Dumfries, Luckassen, Viergever, Sadílek; Rosario, Bergwijn, Hendrix; Lozano, Malen, Bruma.

Poll

Gaat PSV het redden tegen FC Basel?

(12127 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws