LIVE-discussie: De Ligt debuteert in de basis tijdens duel met De Vrij

LIVE-discussie: De Ligt debuteert in de basis tijdens duel met De Vrij

24-07-2019 12:55
53

Matthijs de Ligt maakt woensdag zijn officieuze basisdebuut bij Juventus. De negentienjarige Oranje-international verschijnt aan de aftrap tijdens het International Champions Cup-duel met Internazionale. Bij de tegenstander is Stefan de Vrij basisklant. 

De Ligt rondde een week geleden zijn megatransfer van Ajax naar Juve af. Zondag begon de tiener nog op de bank tijdens de clash met Tottenham Hotspur. Na zijn invalbeurt in de tweede helft wist Spurs een 2-1 achterstand om te buigen naar een 3-2 zege.

Nu mag De Ligt het dus vanaf de eerste minuut laten zien. Juve-trainer Maurizio Sarri kiest verder onder meer voor Cristiano Ronaldo, Gonzalo Higuain en Adrién Rabiot. Bij Inter staat Stefan de Vrij in de basis. Net als Juventus heeft ook Inter een nieuwe trainer. Antonio Conte heeft daar tegenwoordig de leiding. 

De wedstrijd in het Chinese Nanjing begint om 13.30 uur.  

Opstelling Juve: Szczesny, Cancelo, De Ligt, Bonucci, De Sciglio, Rabiot, Pjanic, Matuidi, Bernardeschi, Higuain en Ronaldo

Opstelling Inter: Handanovic, D'Ambrosio, De Vrij, Skriniar, Candreva, Gagliardini, Brozovic, Sensi, Dalbert, Perisic en Esposito