Dubbel transfernieuws bij Cambuur: aanwinst uit Nijmegen, Robertha verkocht

Dubbel transfernieuws bij Cambuur: aanwinst uit Nijmegen, Robertha verkocht

24-07-2019 13:38
45

Wéér dubbel transfernieuws uit Leeuwarden. SC Cambuur heeft zich versterkt met Ragnar Oratmangoen. De aanvaller komt transfervrij over van NEC. Nigel Robertha is verkocht aan Levski Sofia. 

De 21-jarige Oratmangoen werd afgelopen seizoen door NEC verhuurd aan TOP Oss. Daar kwam hij tot negen competitiedoelpunten. Oratmangoen maakt transfervrij de overstap van Nijmegen naar Leeuwarden, meldt Cambuur. Hij signeert bij zijn nieuwe werkgever een contract voor twee jaar.

"Ragnar heeft bij NEC en TOP Oss laten zien dat het een groot talent is en dat hij bovendien enorm veelzijdig is", aldus technisch manager Foeke Booy. "Hij kan fungeren als spits, rechtsbuiten of aanvallend op het middenveld. Dat opgeteld bij zijn karakter maakt dat wij heel blij zijn dat we hem er bij hebben."

Robertha 
Tegenover de komst van Oratmangoen staat het afscheid van Nigel Robertha. De voormalig aanvaller van Feyenoord is verkocht aan de Bulgaarse topclub Levski Sofia, meldt Cambuur. In 53 officiële duels namens de Keuken Kampioen Divisie-ploeg was Robertha in twee seizoenen goed voor acht treffers. Cambuur doet geen uitspraken over de transfersom die het ontvangt uit Bulgarije.

Dinsdag presenteerde Cambuur twee nieuwe aanwinsten. Doelman Sonny Stevens en verdediger Doke Schmidt werden gestrikt door de club van trainer Henk de Jong. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie