Chelsea laat twee voormalig Vitesse-huurlingen opnieuw op huurbasis gaan

Chelsea laat twee voormalig Vitesse-huurlingen opnieuw op huurbasis gaan

Gepubliceerd: woensdag 24 juli 2019 om 16:20wo 24-07-2019 om 16:20

Chelsea heeft het contract van Jake Clarke-Salter verlengd. De voormalig Vitesse-huurling wordt het komende seizoen verhuurd aan Birmingham City. Ook oud Vitesse-huurling Lewis Baker wordt opnieuw verhuurd, maar in hem lijkt Chelsea minder toekomst te zien.

De Londenaren melden via de officiële kanalen dat Clarke-Salter een nieuw contract heeft getekend waardoor hij tot medio 2022 aan de club verbonden blijft. Het afgelopen seizoen speelde de verdediger op huurbasis voor Vitesse, waar hij 28 keer in actie kwam in de Eredivisie. Komend seizoen speelt de 21-jarige Engelsman op huurbasis voor Birmingham City.

Ook Baker wordt opnieuw verhuurd door de Londense club, maar in hem lijkt Chelsea minder toekomst te zien. Baker speelde tussen 2015 en 2017 op huurbasis in Arnhem, waarna nog een hele rits Engelse clubs volgde. Dit keer wordt hij verhuurd aan Fortuna Düsseldorf, maar de Duitsers hebben daarbij ook een optie tot koop. Het contract van Baker in Londen loopt nog tot medio 2022, maar het is ernstig de vraag of hij nog terugkeert bij Chelsea.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws