El Khayati zorgt voor gefronste wenkbrauwen: 'Verwacht dat het sneller zou gaan'

El Khayati zorgt voor gefronste wenkbrauwen: 'Verwacht dat het sneller zou gaan'

24-07-2019 17:59
48

Nasser El Khayati zorgt momenteel voor gefronste wenkbrauwen in de kleedkamer van ADO Den Haag. De middenvelder kreeg toestemming om weg te blijven van de training en de open dag om een transfer af te ronden. Hij ontbreekt nu echter al een week bij de selectie, terwijl van een deal geen sprake is.

Vorige week meldden bronnen in Qatar dat El Khayati dicht bij een overgang naar Qatar SC was. ADO bevestigde later dat de middenvelder zou ontbreken op de open dag van de club, omdat hij bezig was met het afronden van een transfer. Op die dag was El Khayati echter wel aanwezig bij de El Khayati Cup. Dat roept vragen op in Den Haag, ook binnen de selectie, zo schrijft VI.

Wedden

Meer odds

Enkele spelers hebben om opheldering gevraagd, omdat er nog altijd geen sprake is van een transfer van El Khayati. "Het klopt dat er wat dingen spelen. Wij hadden ook verwacht dat het sneller zou gaan, maar er is nog met geen enkele club een akkoord bereikt over El Khayati", reageert technisch directeur Jeffrey van As tegenover VI. "Een akkoord tussen de clubs is noodzakelijk om een transfer te kunnen afronden. Wij hebben El Khayati toestemming gegeven om niet met ons mee te trainen. Verder wil ik er op dit moment niets over kwijt."

De dertigjarige El Khayati heeft een uitstekend seizoen bij ADO achter de rug. Met zeventien goals en twaalf assists in 33 competitiewedstrijden was El Khayati de absolute uitblinker bij ADO. Al langere tijd gonst het van de geruchten over een eventueel vertrek.