Update: ADO Den Haag bevestigt dat El Khayati bezig is met transfer

Update: ADO Den Haag bevestigt dat El Khayati bezig is met transfer

Gepubliceerd: vrijdag 19 juli 2019 om 15:47vr 19-07-2019 om 15:47

Laatste update: zondag 21 juli 2019 om 08:42zo 21-07-2019 om 08:42

Abdenasser El Khayati lijkt eindelijk zijn gewenste transfer te gaan maken. De middenvelder van ADO Den Haag is volgens bronnen in Qatar geland in Doha en gaat een contract tekenen bij Qatar SC.

Onder meer Estadal Doha maakt via Twitter melding van de aanstaande komst van El Khayati. De Nederlandse middenvelder is volgens het medium inmiddels in Doha aankomen om zijn transfer af te ronden.

De dertigjarige El Khayati heeft een uitstekend seizoen bij ADO achter de rug. Met zeventien goals en twaalf assists in 33 competitiewedstrijden was El Khayati de absolute uitblinker bij ADO. Al langere tijd gonst het van de geruchten over een eventueel vertrek.

Eerder deze week flirtte El Khayati voor de camera van RTV Rijnmond nog met Feyenoord. "Als je doelt op Feyenoord: dat is zeker een hele mooie club. Dat kan zeker een mooie optie zijn, ja", zei hij toen. In een verder verleden werd hij gelinkt aan onder meer Galatasaray, maar tot een vertrek kwam het tot op heden niet. Met Qatar SC lijkt El Khayati dan toch zijn lucratieve transfer te pakken te hebben.

Update 21-7, 08.42 uur: Nasser El Khayati ontbreekt zondag tijdens de open dag van ADO Den Haag, omdat hij bezig is met een transfer. Dat bevestigt de club uit de Hofstad op Twitter. Van een akkoord tussen de clubs zou echter nog geen sprake zijn. El Khayati lijkt hard op weg naar Qatar SC.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws