Emmen wil nog verdediger halen: 'Sopic is nog jong, daar kunnen we niet op bouwen'

Emmen wil nog verdediger halen: 'Sopic is nog jong, daar kunnen we niet op bouwen'

Gepubliceerd: vrijdag 26 juli 2019 om 08:50vr 26-07-2019 om 08:50

FC Emmen hoopt voor de start van de competitie nog een rechter centrale verdediger te presenteren. De ploeg oogt in de omschakeling nog wat kwetsbaar en kan in de laatste linie nog wel een extra optie gebruiken die met Keziah Veendorp de concurrentiestrijd aan moet gaan.

"Laat wel duidelijk zijn dat ik vanavond heel tevreden was over Keziah", aldus Lukkien na de met 3-0 gewonnen oefenwedstrijd tegen OFI Kreta tegenover Dagblad van het Noorden. "Ik vond hem een van de beste spelers van het veld. Maar we kunnen alleen al qua kwantiteit nog goed een centrale verdediger gebruiken. Leon Sopic is daar ook voor gehaald, maar hij is nog jong. Daar kunnen we dus niet op bouwen."

"Het lijkt erop dat we er redelijk goed op staan", vervolgt Lukkien. "Onze spelideeën zijn goed, maar we zijn af en toe nog wel te slordig. En je weet bij ons: als we een bal verliezen, moeten er daarna ook elf man meedoen. Dat is echt een verbeterpunt."

FC Emmen begint de competitie volgende week zaterdag met een thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Een week later gaat de ploeg op bezoek bij landskampioen Ajax.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws