Update 'Arsenal akkoord met persoonlijke voorwaarden van Pépé'

Update 'Arsenal akkoord met persoonlijke voorwaarden van Pépé'

Gepubliceerd: vrijdag 26 juli 2019 om 23:58vr 26-07-2019 om 23:58

SSC Napoli is bereid tachtig miljoen euro te betalen voor aanvaller Nicolas Pépé. Dat heeft Lille-president Gérard Lopez gezegd tegenover Tuttosport.

Volgens Lopez zijn er vier clubs die kans maken op de handtekening van de 24-jarige buitenspeler. Napoli is een van de clubs die bereid is aan de vraagprijs van tachtig miljoen euro te voldoen. "Vorig jaar hebben we Pépé gevraagd te blijven, met de belofte dat we hem de volgende transferwindow zouden verkopen", aldus Lopez tegenover Tuttosport.

"We hebben van vier clubs een aanbieding gehad waar we financieel gezien tevreden over zijn. De Laurentiis voldoet aan onze vraagprijs van tachtig miljoen euro", vervolgt hij. Daarmee is het dus nog geen zekerheid dat Napoli de nieuwe club is van de 24-jarige Fransman. "Het is nu aan de speler te besluiten waar hij naartoe gaat", stelt Lopez. "Pépé komt maandag terug van vakantie en ik geloof dat hij midden volgende week een besluit neemt."

Mocht Napoli erin slagen om Pépé binnen te halen, lijkt het onwaarschijnlijk dat ook Lozano naar het zuiden van Italië wordt gehaald.

Update 19.53: Volgens L'Équipe zijn er nóg drie clubs in de race voor Pépé: niet alleen Napoli, ook Internazionale, Liverpool en Arsenal hebben een principeakkoord bereikt met Lille en zijn bereid om tachtig miljoen euro op tafel te leggen. De felgebeerde Ivoriaan zal nu zelf de knoop door moeten hakken.

Update 23.57 uur: Arsenal lijkt de beste papieren te hebben voor Pépé, meldt Gianluca Di Marzio. The Gunners zijn bereid om aan de salariseisen van de Fransman te voldoen en willen ook de commissie aan zijn zaakwaarnemer betalen. De agent van Pépé heeft inmiddels zijn goedkeuring gegeven.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws