Van Bommel noemde Ten Hag in rust 'kale': 'En ik zei krullenbol, dus dat was oké'

Van Bommel noemde Ten Hag in rust 'kale': 'En ik zei krullenbol, dus dat was oké'

27-07-2019 20:22
155

Erik ten Hag had het in de rust van Ajax - PSV even aan de stok met Mark van Bommel, maar wilde daar niet te veel woorden aan vuil maken. De oefenmeester was vooral blij dat zijn ploeg de eerste prijs van het seizoen binnen haalde en sprak lovende woorden over Perr Schuurs.

"Ik weet het niet. Hij had wat toevoegingen, daar ben ik onverstoorbaar onder", aldus Ten Hag voor de camera van FOX Sports over zijn onderonsje met Van Bommel, die hem 'kale' noemde. "En ik zei krullenbol, dus dat was oké. Klaar. We zijn tevreden."

Ten Hag verklaarde dat hij tevreden was. "We gingen voor een prijs, maar ik ben vooral tevreden met de manier waarop we gespeeld hebben", aldus Ten Hag. Onder meer Schuurs, vorig jaar nauwelijks ingezet, maakte een prima indruk. "We hebben heel veel in hem geïnvesteerd in training en coaching, maar hij heeft ook in zichzelf geïnvesteerd." 

Schuurs heeft volgens Ten Hag op veel vlakken stappen gemaakt. "Fysiek, tactisch, technisch… hij heeft nu een hoger tempo en is vooral veel zelfbewuster."