Vermeer: Af en toe heb ik ook het gevoel: het gaat nergens over

Vermeer: "Af en toe heb ik ook het gevoel: het gaat nergens over"

28-07-2019 18:42
124

Bezorgd is-ie niet, maar Feyenoord-doelman Kenneth Vermeer vindt wel dat zijn ploeg veel te simpel doelpunten incasseert. De goalie zei dat zondag voor de camera van Voetbal International, direct na de thuisnederlaag tegen Southampton. 

Tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen ging Feyenoord onder meer onderuit tegen Red Bull Salzburg (3-1), Panathinaikos (0-3) en, zondagmiddag dus, Southampton (1-3). De verdediging van trainer Jaap Stam piept en kraakt.  

"Als je kijkt naar ons veldspel is dat niet verkeerd", vertelde Vermeer voor de camera van VI"Alleen: we moeten de doelpunten niet zo makkelijk weggeven. Je hebt natuurlijk wel tegen kwalitatief sterke tegenstanders gespeeld..."

"Dat wil niet zeggen dat we de doelpunten zo makkelijk weg moeten geven. We moeten zorgen dat alles goed staat, minder makkelijk goals weggeven. Af en toe heb ik ook het gevoel: het gaat nergens over."

Eén van de goals van Southampton kwam zondag voort uit een blunder van de jarige Sven van Beek. Volgende week zondag begint Feyenoord aan de competitie. Sparta komt op bezoek in De Kuip.