Update: NAC heeft Dogan binnen: Ik hoop het bij NAC nog beter te doen

Update: NAC heeft Dogan binnen: "Ik hoop het bij NAC nog beter te doen"

Gepubliceerd: maandag 29 juli 2019 om 07:51ma 29-07-2019 om 07:51

Laatste update: maandag 29 juli 2019 om 19:35ma 29-07-2019 om 19:35

NAC Breda heeft volgens BN DeStem een belangrijke slag geslagen op de transfermarkt. TOP Oss-goalgetter Huseyin Dogan lijkt de Eredivisie-degradant te gaan versterken.

Dogan heeft in Oss een topseizoen achter de rug: in 36 Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden kwam hij tot 21 treffers namens de verrassende nummer zes van de competitie. De Hagenaar met Turkse roots liep uit zijn contract en heeft tot op heden geen nieuwe club gevonden. Volgens BN DeStem, dat zich beroept op 'ingewijden', gaat hij echter spoedig een tweejarige verbintenis in het Rat Verlegh Stadion ondertekenen.

NAC haalde deze zomer al acht nieuwe spelers binnen en is nog op zoek naar een linksback en een buitenspeler. De Belgische proefspeler Boris Kudimbana lijkt aanspraak te mogen maken op een langer verblijf. De hekkensluiter van het vorige Eredivisie-seizoen oefent maandag nog tegen Panathinaikos en vrijdag tegen RWDM, voordat het Keuken Kampioen Divisie-seizoen op vrijdag 9 augustus wordt geopend tegen FC Dordrecht.

Update 19.35: Dogan gaat zijn carrière voortzetten bij NAC: de 25-jarige Hagenaar heeft maandagavond een contract tot medio 2021 ondertekend. "Vorig seizoen was voor mij een topseizoen, maar ik hoop het bij NAC nog beter te doen", laat hij weten aan de officiële kanalen van zijn nieuwe club.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat NAC Breda komend seizoen promoveren?

(4853 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws