'Arsenal slaat megaslag en gaat deal van 80 (!) miljoen deze week afronden'

'Arsenal slaat megaslag en gaat deal van 80 (!) miljoen deze week afronden'

Gepubliceerd: maandag 29 juli 2019 om 17:36ma 29-07-2019 om 17:36

Arsenal heeft de strijd om de felbegeerde Nicolas Pépé gewonnen, melden diverse Britse media. De elfvoudig Ivoriaans international zal voor liefst tachtig miljoen euro voerkomen van Lille.

Pépé had de topclub voor het uitkiezen, nadat hij vorig seizoen 22 keer scoorde en elf assists afleverde in de Ligue 1. Lille, de verrassende nummer twee van de competitie, bepaalde de vraagprijs op tachtig miljoen en zag dat vier clubs bereid waren om dit bedrag over te maken: Liverpool, Arsenal, Internazionale en Napoli.

The Gunners hebben inmiddels een akkoord bereikt met Pépé en diens zaakwaarnemer, melden onder meer Sky Sports en The Guardian. De vleugelaanvaller ondergaat deze week nog zijn medische keuring en zal dan een vijfjarig contract ondertekenen. Naar verwachting zal Arsenal de deal voor het weekend wereldkundig maken.

Arsenal haalde eerder deze zomer de Braziliaan Gabriel Martinelli naar Noord-Londen en sloot donderdag zijn tweede en derde transfer af: Dani Ceballos wordt voor één seizoen gehuurd van Real Madrid en William Saliba zal nog één seizoen bij Saint-Étienne blijven, voordat hij zich bij de Arsenal-selectie meldt.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws