'PSV zonder reservedoelman naar Basel: transfer naar ADO in de maak'

'PSV zonder reservedoelman naar Basel: transfer naar ADO in de maak'

30-07-2019 08:19
73

Luuk Koopmans zal zich deze week melden bij ADO Den Haag, verwacht het Eindhovens Dagblad. De 25-jarige reservedoelman uit Oss is niet met de Eindhovenaren meegereisd naar Zwitserland, waar men het dinsdagavond opneemt tegen FC Basel.

ADO Den Haag nam onlangs al contact op met PSV, berichtte Voetbal International. De club rekent op een vertrek van tweede keus Indy Groothuizen en is op zoek naar een nieuwe concurrent voor routinier Robert Zwinkels. Volgens het ED hoopt Koopmans deze week de puntjes op de i te zetten: of de na dit seizoen transfervrije doelman wordt verkocht of verhuurd, zal nog moeten blijken.

Koopmans werd in 2015 opgepikt bij het toenmalige FC Oss, maar had sindsdien veel pech met blessures en maakte alleen minuten namens Jong PSV. Afgelopen seizoen werd hij door de Eindhovenaren verhuurd aan MVV. In Eindhoven lijkt hij weinig perspectief te hebben, gezien de aanwezigheid van Jeroen Zoet, Lars Unnerstall en Robbin Ruiter.

Ook Bart Ramselaar ontbreekt in de 'FC Basel-selectie' van PSV. De middenvelder uit Amersfoort komt niet voor in de plannen van trainer Mark van Bommel, maar geniet momenteel geen concrete belangstelling.