Zoet incasseert 12 tegengoals uit 18 schoten: 'Hij mag er gewoon niet in'

Zoet incasseert 12 tegengoals uit 18 schoten: 'Hij mag er gewoon niet in'

31-07-2019 07:03
171

Jeroen Zoet vindt niet dat hij met een vormcrisis kampt. Wel erkent de doelman van PSV en het Nederlands elftal dat hij beter kan dan-ie momenteel laat zien. 

Na de dure nederlaag van PSV tegen FC Basel op dinsdagavond werd Zoet geconfronteerd met een pijnlijke statistiek. De laatste achttien schoten op zijn doel leverden liefst twaalf goals op. "De doelpunten gaan er te makkelijk in, dat moet anders", erkende Zoet in gesprek met het Eindhovens Dagblad. Van de vroege openingstreffer van Basel - een kiezelharde vrije trap - baalde hij. "Die mag er gewoon niet in, klaar."

Wedden

Meer odds

Van een persoonlijke crisis wil de Oranje-international overigens niet spreken. "Dat is overdreven. Feit is wel dat het beter moet. En daar doe ik alles aan."

De PSV-selectie moet zichzelf nu snel bijeenrapen, aangezien de Eredivisie over een paar dagen begint. PSV reist zaterdag af naar Enschede. De Champions League-uitschakeling komt bij iedereen hard aan. "Dat is een hele zware domper. Iedereen verwerkt dat op zijn eigen manier, daar ga ik verder niet op in. Wat er binnen de kleedkamer gebeurt, houden we voor onszelf."