'Geschrokken' Bel Hassani: Het leek net alsof we tegen Ajax speelden

'Geschrokken' Bel Hassani: "Het leek net alsof we tegen Ajax speelden"

02-08-2019 23:42
108

Iliass Bel Hassani baalt van de nederlaag tegen Willem ll en van een aantal ploeggenoten. PEC Zwolle ging thuis met 1-3 onderuit, maar de manier waarop stemt Bel Hassani niet tevreden.

"Ik ben wel geschrokken. Met alle respect, we moeten hier beter zijn dan Willem ll. Het leek net alsof we tegen Ajax speelden. In de tweede helft speelden ze ons helemaal weg. Dat mag niet gebeuren", vertelt Bel Hassani tegen RTV Oost.

"Ik vond dat we in het begin goed meededen. Tot de 0-1 waren wij beter, vond ik. Het leek alsof we ineens minder speelden. We deden andere dingen met z'n allen en zakten uit elkaar. We lieten elkaar vallen. Het is de eerste wedstrijd, dus er is genoeg tijd om het recht te zetten. Dit mag niet meer gebeuren", zegt Bel Hassani.

Bel Hassani roept zijn ploeggenoten tot de orde. "We zijn te lief. Dat heb ik in de eerste paar weken gezegd: we zijn te lief voor elkaar. Iedereen kan het goed met elkaar vinden, maar we moeten elkaar ook de waarheid kunnen zeggen. Het is nu nog te vroeg om naar allemaal dingen te wijzen, maar ik vind wel dat we meer als kerels op het veld moeten staan. Als iemand loopt te kloten of niets uitvoert, moet je dat gewoon kunnen zeggen. Dat mis ik wel een beetje."