'Manchester United weigert ruilvoorstel uit Madrid: James plus dertig miljoen'

'Manchester United weigert ruilvoorstel uit Madrid: James plus dertig miljoen'

Gepubliceerd: maandag 5 augustus 2019 om 07:25ma 05-08-2019 om 07:25

Paul Pogba lijkt vooralsnog 'gewoon' met Manchester United aan het seizoen te beginnen. Volgens The Times heeft Real Madrid een spelersruil voorgesteld aan The Mancunians, die echter vriendelijk hebben bedankt.

30 miljoen euro plus James Rodriguez in ruil voor Pogba, zo luidde het aanbod van De Koninklijke. Manchester United wilde hier volgens The Times echter niet op ingaan. De club hield vast aan zijn vraagprijs van circa 164 miljoen euro, waar Real Madrid echter niet aan kon en wilde voldoen. De onttroonde Champions League-winnaar heeft inmiddels doorgeschakeld en gaat zich binnenkort versterken met Donny van de Beek.

Het heeft er alle schijn van dat Pogba niet zijn gewenste zomerse vertrek krijgt. De Fransman heeft nog maar een paar dagen om weg te komen, aangezien de Engelse transfermarkt donderdag al sluit. Manchester United begint het Premier League-seizoen drie dagen later met de topper tegen Chelsea. De club zag zondagavond af van het aantrekken van Paulo Dybala en lijkt daardoor niet genoodzaakt om Pogba te verkopen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws