Maduro komt met drie Van de Beek-opvolgers: 'Ramselaar speelt nooit bij PSV'

6 augustus om 08:15

Guus Til, Michel Vlap en Bart Ramselaar: drie spelers die Donny van de Beek volgens Hedwiges Maduro zouden kunnen vervangen bij Ajax. Til is maandag echter vertrokken naar Spartak Moskou en Vlap tekende vorige maand bij Anderlecht. Ajax lijkt een vervanger voor Van de Beek aan te moeten trekken, die vermoedelijk op weg is naar Real Madrid.

"Guus Til was voor Ajax een perfecte opvolger geweest, of anders Michel Vlap, maar zij zijn al getransfereerd", vertelt Maduro (34) in een interview met de Volkskrant. "Een type als Bart Ramselaar is wellicht iets voor Ajax. Hij heeft diepgang en scorend vermogen. Die speelt nooit bij PSV, maar bij Jong Oranje vond ik hem de beste op de training en in wedstrijden."

Maduro denkt dat Ajax in staat moet zijn om een waardige vervanger te halen voor Van de Beek. "Lijkt me dat er geld genoeg is om ook buiten de landsgrenzen te zoeken naar een vervanger, zelfs als ze onverhoopt de Champions League missen."

Volgens Spaanse media zijn Ajax en Real akkoord over een transfersom voor Van de Beek, maar de middenvelder is sowieso tot volgende week nog Ajacied: Erik ten Hag liet weten dat Van de Beek beide duels met PAOK Saloniki gaat spelen.