Gerucht uit Engeland: Feyenoord praat met Liverpool over 'highly rated' verdediger

Gerucht uit Engeland: Feyenoord praat met Liverpool over 'highly rated' verdediger

07-08-2019 09:25 Laatste update: 10:38
107

Feyenoord is met Liverpool in onderhandeling over de komst van George Johnston naar Rotterdam-Zuid. Dat meldt de Britse transferwebsite Football Insider woensdag. 

Johnston is een twintigjarige centrale verdediger die 'highly rated' is in Engeland. Hij doorliep de jeugdopleiding van The Reds. Van een debuut in het eerste elftal is het nog niet gekomen. 

Football Insider heeft uit betrouwbare bron vernomen dat Johnston al langere tijd op het lijstje van Feyenoord staat. De Rotterdammers willen de stopper definitief inlijven en onderhandelingen over een transfer zouden in een vergevorderd stadium zijn aanbeland. Op Anfield heeft Johnston forse concurrentie van onder meer Ki-Jana Hoever en zomeraanwinst Sepp van den Berg. Liverpool is bereid om hem definitief te laten gaan. 

Het is bekend dat Feyenoord op defensieve versterkingen aast. Trainer Jaap Stam lijkt op zoek te zijn naar een centrale verdediger en een rechtsback. Jeremiah St. Juste staat op het punt om voor miljoenen euro's de overstap te maken naar FSV Mainz 05.