Buitenspel: PSV gaat de mist in en deelt 06-nummer Lammers in video Malen

7 augustus om 15:47
Laatste update: 7 augustus om 16:14

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

PSV kreeg dinsdag veel complimenten voor de wijze waarop de contractverlenging van Donyell Malen werd onthuld, maar of acteur Frank Lammers achteraf zo blij is met de video waarin hij een hoofdrol speelt, is nog maar de vraag. Wat wil het geval: in het filmpje is op het beeldscherm van de telefoon van Lammers een 06-nummer te zien en dat bleek, zo weet onder meer het Algemeen Dagblad, het daadwerkelijke nummer van de Brabander te zijn. Het gevolg: de acteur werd 'platgebeld' en zag zich daarom genoodzaakt om snel een nieuw nummer aan te vragen. 

"Ik zag er opmerkingen over voorbijkomen op social media inderdaad, maar ik zie het probleem niet. Ik communiceer via een ander nummer met Frank", reageert PSV-woordvoerder Thijs Slegers. "Verder heb ik geen behoefte om hier iets over te zeggen."

In zijn rol als Undercover-personage Ferry Bouman belde Lammers in de video naar Malen, om de spits van PSV te vertellen dat het tijd is om bij te tekenen. Malen stelde Lammers gerust met de mededeling dat zijn contract al verlengd was, tot medio 2024. 

Lees meer over:

Deel via