NEC is tevreden en legt verdediger na geslaagde proefperiode definitief vast

NEC is tevreden en legt verdediger na geslaagde proefperiode definitief vast

Gepubliceerd: woensdag 7 augustus 2019 om 16:40wo 07-08-2019 om 16:40

Bas Kuipers speelt het komende seizoen voor NEC. De linksback maakte de afgelopen dagen genoeg indruk en heeft daarmee een contract bij de Nijmegenaren verdiend, zo meldt NEC via de officiële kanalen.

Kuipers was de afgelopen dagen op proef. Tijdens de trainingen overtuigde hij de technische leiding van de club ervan hem een contract aan te bieden. Daarom ligt hij nu voor één seizoen vast, met een optie voor nog een extra jaar.

"Bas is een speler die we al langere tijd volgden. Toen afgelopen week zijn contract bij FC Viitorul werd ontbonden hebben we snel, en met succes, gehandeld", reageert algemeen directeur Wilco van Schaik op de website van NEC. "Bas is een echte prof en geeft altijd 100%, iets wat natuurlijk bij NEC past. We wensen Bas veel sportief succes bij onze club."

De verdediger doorliep de jeugdopleiding van Ajax en kwam via Jong Ajax bij Excelsior terecht. Na ADO Den Haag en het Roemeense FC Viitorul is NEC nu zijn volgende club. De 24-jarige verdediger zou aanstaande vrijdag al zijn debuut kunnen maken.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws