'Waarom zouden we nu geen kampioen kunnen worden met Feyenoord?'

7 augustus om 19:46

Rick Karsdorp is in de nacht van dinsdag op woensdag halsoverkop naar Rotterdam gevlogen. Dat vertelt de 24-jarige rechtsback aan Feyenoord TV. Karsdorp wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van AS Roma.

"Ik heb niet geslapen, want het is allemaal heel snel gegaan", vertelt Karsdorp. "Vannacht ben ik om 3.00 uur nog naar de club (AS Roma, red.) gereden om mijn voetbalschoenen te pakken en om 6.30 uur zat ik het vliegtuig. Ik wil gewoon graag op het veld staan met deze jongens."

"Het voelt goed", vervolgt de rechtsback, die twee jaar geleden door Feyenoord werd verkocht aan AS Roma. In Italië kwam zijn carrière niet van de grond. "Vorig seizoen wilde ik al terug naar Feyenoord, maar dat ging niet door. Dit seizoen was het vrij duidelijk dat Roma niet met mij verder wilde. Dan is er voor mij maar één club: Feyenoord.

Op de vraag of hij met Feyenoord een gooi kan doen naar het kampioenschap, antwoordt Karsdorp: "Er staat een goed team, dus waarom zou het niet kunnen? In 2017 had ook niemand verwacht dat wij kampioen gingen worden. Waarom zouden we het nu niet kunnen worden?"