Het Nieuwsblad: miljoenenaankoop Amrabat mag bij goed bod nú al verkassen

Het Nieuwsblad: miljoenenaankoop Amrabat mag bij goed bod nú al verkassen

Gepubliceerd: donderdag 8 augustus 2019 om 07:15do 08-08-2019 om 07:15

Laatste update: donderdag 8 augustus 2019 om 07:28do 08-08-2019 om 07:28

Een jaar na zijn komst kan Sofyan Amrabat weer vertrekken bij Club Brugge. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Amrabat, in augustus 2018 overgenomen van Feyenoord, is gewogen en te licht bevonden in België. 

Voor de 22-jarige Amrabat werd een jaar geleden een slordige 2,5 miljoen euro betaald door Brugge. De voormalig speler van FC Utrecht signeerde bij Blauw-Zwart een contract voor vier seizoenen. Nu al is Brugge bereid om Amrabat te laten gaan, schrijft Het Nieuwsblad. 

De werkgever van Ruud Vormer en Ajax-doelwit Hans Vanaken is al een paar weken op zoek naar een nummer zes. Dat is de positie waar Amrabat voor in aanmerking komt. Volgens de krant impliceert dit dat Brugge de rechtspoot wil laten gaan, 'indien er een goed bod komt'. 

Vanaken
Het Nieuwsblad schreef woensdag dat Ajax Vanaken ziet als gedroomde opvolger van Donny van de Beek. Brugge geeft zich niet zomaar gewonnen, voorspelt de krant. 'De verwachting is dat Club het spel hard zal spelen met Ajax. Zeker omdat de Amsterdammers deze zomer voor tientallen miljoenen euro's spelers hebben verkocht.'

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws