UEFA deelt straf uit: Feyenoord speelt Europa League-return in leeg stadion

8 augustus om 16:19
Laatste update: 8 augustus om 16:26

Feyenoord speelt de return tegen Dinamo Tbilisi volgende week waarschijnlijk in een leeg stadion. Dat is het gevolg van een straf die de Georgiërs opgelegd hebben gekregen van de UEFA. 

De kaartverkoop voor de uitwedstrijd tegen Dinamo Tbilisi ging donderdag van start, maar vanwege de opgelegde straf is deze direct stopgezet, zo meldt Feyenoord via de officiële kanalen. Het is nog niet duidelijk of Tbilisi tegen de uitspraak in beroep gaat.

De Georgiërs zijn door de UEFA bestraft met het spelen van een Europese wedstrijd zonder publiek. Het is niet bekend of de straf wordt opgeschort wanneer Tbilisi tegen de uitspraak in beroep gaat. Tot die tijd adviseert Feyenoord fans om geen reis te boeken voor de uitwedstrijd. Supporters die al een kaartje hadden bemachtigd, krijgen zo snel mogelijk bericht van de club, zo laat de club weten op de website.

Donderdagavond speelt Feyenoord in de eigen Kuip de heenwedstrijd in de derde voorronde van de Europa League. Volgende week volgt de return in Georgië.