'Bayern mikt niet alleen op Ziyech en voert gesprekken met Internazionale'

8 augustus om 21:57
Laatste update: 8 augustus om 22:17

Bayern München hoopt de gelederen deze zomer te versterken met Ivan Perisic. De Duitsers hebben de zoektocht naar een vleugelaanvaller hervat, nadat de komst van Leroy Sané niet doorging. 

Sky Sport Italia meldt donderdagavond dat de Bundesliga-kampioen 'vergevorderde gesprekken' heeft gevoerd met Internazionale. Perisic staat open voor een vertrek bij Internazionale nadat hij van trainer Antonio Conte te horen heeft gekregen dat hij niet dusdanig heeft kunnen overtuigen in de voorbereiding. Bayern hoopt Perisic te kunnen huren van Inter en daarbij een optie tot koop te kunnen bedingen. 

Sané was oorspronkelijk het toptarget van de club uit Beieren. Na lang onderhandelen met Manchester City leek een deal een kwestie van tijd, tot Sané afgelopen zondag een zware knieblessure opliep. De Duitse aanvaller van The Citizens moet geopereerd worden en is de komende maanden niet inzetbaar. 

Nu Franck Ribéry en Arjen Robben niet langer speler zijn van Bayern, zit de club verlegen om vleugelaanvallers. Naast Perisic staat ook Ajacied Hakim Ziyech op het lijstje