'Ajax moet serieus vrezen; Ziyech topfavoriet bij Bayern na blessure van Sané'

9 augustus om 07:51

Door de zware blessure van Leroy Sané is Hakim Ziyech nu de eerste optie als versterking op de vleugels van Bayern München. Dat schrijft TZ, een boulevardkrant uit de Beierse stad. Der Rekordmeister is al een tijdje op zoek naar opvolgers van Arjen Robben en Franck Ribery.

De spoeling op de vleugels bij Bayern München is heel dun en in Beieren hoopte men tijdenlang op de komst van Leroy Sané, maar dat lijkt er voorlopig niet van te gaan komen. De Duitser van Manchester City moet onder het mes door een kruisbandblessure en omdat Bayern in tijdnood zit moet het schakelen. TZ weet dat het vizier nu gericht is op de Eredivisie.

De krant schrijft namelijk dat Hakim Ziyech volgens betrouwbare bronnen als 'eerste optie' geldt voor de beleidsbepalers in München. Sportdirecteur Hasan Salihamidzic zou eerst willen onderzoeken of de Marokkaan van Ajax haalbaar is voordat hij verder kijkt. Ook staat PSV-aanvaller Steven Bergwijn nog steeds op het Duitse lijstje, net als Timo Werner en Philippe Coutinho.