Fer prijst 'goede voetballer' van Feyenoord: 'Heerlijk om naast hem te spelen'

Fer prijst 'goede voetballer' van Feyenoord: 'Heerlijk om naast hem te spelen'

09-08-2019 11:33
86

Leroy Fer is blij met het spel en resultaat van Feyenoord tegen Dinamo Tbilisi. De Europa League-tegenstander uit Georgië werd in De Kuip met 4-0 opgerold.

Fer ziet de Europese zege als revanche voor de matige seizoenstart. "We hebben na de wedstrijd tegen Sparta (2-2, red.) goed met elkaar gesproken. We hebben de afgelopen weken wat steekjes laten vallen in verdedigend opzicht en qua rendement. De fans verwachtten ook verbetering van ons", zegt Fer tegen NUsport.

"Ik denk dat we dat heel goed hebben opgepakt. We hebben goed gevoetbald en ook verdedigend stond het prima. Maar we moeten kritisch blijven en hadden meer dan vier doelpunten moeten maken. Maar goed, dit is een goede uitgangspositie."

Fer vormde tegen Dinamo Tbilisi samen met Renato Tapia het blok voor de verdediging. Dat beviel hem goed. "Het is heerlijk om naast Renato te spelen", zegt Fer. "Je kan lekker met hem voetballen en hij staat verdedigend altijd zijn mannetje. Volgens mij gaf hij op een gegeven moment zelfs nog een 'panna' aan de zijkant. Ja, hij is gewoon een goede voetballer."