Viergever blij: Hij is niet alleen een goede speler, maar ook een goed persoon

Viergever blij: "Hij is niet alleen een goede speler, maar ook een goed persoon"

Gepubliceerd: maandag 12 augustus 2019 om 14:38ma 12-08-2019 om 14:38

Nick Viergever juicht de terugkeer van Daniel Schwaab bij PSV toe. De Duitse verdediger vertrok in mei, maar tekende zondag een contract tot het einde van het seizoen in Eindhoven.

Viergever vormde afgelopen seizoen een centraal duo met Schwaab in de PSV-defensie. "Daniel is een goede speler, een echte prof ook", reageert hij tegenover het Eindhovens Dagblad. "Voor het evenwicht in de selectie is het ook prettig om Daniel er weer bij te hebben, we hebben heel veel jonge jongens. Hij brengt veel ervaring mee, dat hebben we nodig in de groep. Ik gun Daniel alles, hij is niet alleen een goede speler, maar ook een goed persoon."

Schwaab moet in Eindhoven de concurrentiestrijd aangaan met Timo Baumgartl, voor wie PSV deze zomer tien miljoen euro betaalde. Viergever is na twee wedstrijden met Baumgartl naast zich positief over de Duitse verdediger. "Timo doet het gewoon goed, zeker na zo'n korte voorbereiding. Desondanks staat hij er wel meteen, we communiceren goed met elkaar en weten steeds meer wat we van elkaar willen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws