Opvallend transfergerucht in Frankrijk: Napoli krijgt concurrentie voor Lozano

Opvallend transfergerucht in Frankrijk: Napoli krijgt concurrentie voor Lozano

Gepubliceerd: maandag 12 augustus 2019 om 18:54ma 12-08-2019 om 18:54

Niet alleen Napoli, ook AS Monaco jaagt op de handtekening van Hirving Lozano. Althans, dat meldt France Football maandagavond. De Monegasken zouden de 24-jarige aanvaller van PSV reeds benaderd hebben over een transfer.

Volgens France Football wil Monaco profiteren van de moeizame onderhandelingen tussen Lozano en Napoli, dat er met de Mexicaan maar niet uitkomt over de beeldrechten. De Ligue 1-club is inmiddels in onderhandeling met zaakwaarnemer Mino Raiola, die te horen heeft gekregen dat de beeldrechten én het jaarsalaris van vier miljoen euro netto geen problemen zullen opleveren.

Het Eindhovens Dagblad en Italiaanse media meldden eerder op de dag nog dat een transfer naar Napoli vermoedelijk snel zijn beslag krijgt. De Italiaanse topclub is bereid om ongeveer veertig miljoen euro te betalen aan PSV.

Monaco eindigde vorig seizoen als zeventiende in de Ligue 1 en wist daarmee degradatie ternauwernood af te wenden. Vrijdag ging de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen met 0-3 verloren tegen Olympique Lyon.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws