Update: Ié op de foto met Feyenoord-shirt, verdediger krijgt rugnummer 32

Update: Ié op de foto met Feyenoord-shirt, verdediger krijgt rugnummer 32

Gepubliceerd: dinsdag 13 augustus 2019 om 14:55di 13-08-2019 om 14:55

Laatste update: dinsdag 13 augustus 2019 om 22:45di 13-08-2019 om 22:45

De kans is groot dat Feyenoord zich op zeer korte termijn gaat versterken met Edgar Miguel Ié van Trabzonspor. De verdediger uit Guinee-Bissau laat op Instagram weten dat hij in het Van der Valk-hotel in Ridderkerk is.

Dat Ié in Nederland is lijkt niet los te kunnen worden gezien van een transfer naar Feyenoord. Het Algemeen Dagblad en Voetbal International meldden vorige week dat Feyenoord de verdediger wil huren van Trabzonspor. Dat lijkt op korte termijn te gaan gebeuren. 

De 25-jarige Ié is van origine een centrale verdediger, maar hij kan ook worden gebruikt als rechtsback. Ié kwam drie seizoenen uit voor FC Barcelona B. In 2015 maakte hij de overstap naar Villarreal, waarna hij speelde voor Belenenses, Lille en FC Nantes. Ié tekende onlangs bij Trabzonspor, maar de Turkse club verhuurt hem direct door aan Feyenoord.

Update 13/08, 14:55 uur: Het lijkt een kwestie van tijd voor de komt van Edgar Miguel Ié door Feyenoord wereldkundig worden gemaakt. Via Instagram zijn beelden gedeeld waarop de verdediger, die wordt gehuurd van Trabzonspor, zijn handtekening zet onder een contract in Rotterdam-Zuid. Daarbij is ook een Feyenoord-shirt te zien met rugnummer 32, het vermoedelijke rugnummer waarmee Ié in De Kuip gaat spelen. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws