'Komst Argentijn is ingewikkeld: naam van Hendrix valt weer bij Bologna'

'Komst Argentijn is ingewikkeld: naam van Hendrix valt weer bij Bologna'

Gepubliceerd: dinsdag 13 augustus 2019 om 13:46di 13-08-2019 om 13:46

Het is al enige tijd stil rond de interesse van Bologna in Jorrit Hendrix, maar volgens het Italiaanse La Gazzetta dello Sport zou daar snel verandering in kunnen komen. De komst van een andere middenvelder, Nicolás Domínguez, is namelijk uiterst onzeker.

De 21-jarige Domínguez staat momenteel onder contract bij het Argentijnse Vélez Sarsfield. De Argentijn staat bovenaan het verlanglijstje van technisch directeur Walter Sabatini, maar Bologna heeft momenteel geen plek in de selectie om een non-EU-speler definitief vast te leggen. Vélez ziet een verhuur echter niet zitten.

En dus valt de naam van Hendrix weer. De PSV-middenvelder werd al eerder in verband gebracht met Bologna, maar de laatste dagen bleef het stil. Volgens de roze sportkrant wordt Hendrix nog steeds gezien als alternatief, maar men sluit niet uit dat Bologna de onderhandelingen te lang stil heeft laten liggen om PSV nog te verleiden tot een verkoop.

Bologna is hard op zoek naar versterking voor het middenveld. Erick Pulgar verkaste naar Fiorentina, terwijl Jerdy Schouten en Blerim Dzemaili geblesseerd zijn. De twee laatstgenoemden zijn wel op de weg terug, maar zij hebben een groot deel van de voorbereiding gemist en zijn daardoor mogelijk nog niet honderd procent fit.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws