'Tottenham spookte wel even door mijn hoofd. Ik dacht: dit gaat 'm niet worden'

'Tottenham spookte wel even door mijn hoofd. Ik dacht: dit gaat 'm niet worden'

Gepubliceerd: woensdag 14 augustus 2019 om 06:57wo 14-08-2019 om 06:57

Laatste update: woensdag 14 augustus 2019 om 12:42wo 14-08-2019 om 12:42

De traumatische Champions League-uitschakeling tegen Tottenham Hotspur spookte dinsdagavond door het hoofd van Noussair Mazraoui. De Ajax-back vertelde dat na afloop van Ajax-PAOK (3-2) voor de camera van De Telegraaf. 

Diep in blessuretijd maakte PAOK de aansluitingstreffer in de Johan Cruijff Arena. Nóg een Grieks doelpunt zou uitschakeling betekenen. Mazraoui dacht direct even terug aan de clash met Spurs van enkele maanden geleden. "Het spookte wel eventjes door mijn hoofd en ik denk ook bij vele anderen. Ik dacht: nee, dit gaat 'm toch niet worden... Gelukkig liep het anders", zei de back voor de camera van Telegraaf TV

Mazraoui en zijn collega's voelden 'enorme druk'. "Als je dit soort wedstrijden verliest, dan lig je er gewoon uit. Dan krijg je geen tweede kans. In de competitie is dat anders. (...) We kunnen op veel punten nog verbeteren. Dat lijkt me goed. Het kan beter en het moet beter. Daar gaan we keihard aan werken."

In de allesbeslissende play-offs wacht nu een tweeluik met APOEL Nicosia. Volgende week dinsdag gaat Ajax op bezoek in Cyprus, een week later volgt de return. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws