Lozano heeft laatste PSV-wedstrijd mogelijk al gespeeld: 'We moeten even kijken'

Lozano heeft laatste PSV-wedstrijd mogelijk al gespeeld: 'We moeten even kijken'

Gepubliceerd: woensdag 14 augustus 2019 om 15:12wo 14-08-2019 om 15:12

PSV moet het voorlopig doen zonder Gastón Pereiro. De Uruguayaanse middenvelder is voorlopig uitgeschakeld. In de return tegen FK Haugesund kan trainer Mark van Bommel verder niet beschikken over Daniel Schwaab en ook de inzetbaarheid van Hirving Lozano is twijfelachtig.

"Gaston is er een tijdje uit. Ik kan je niet precies zeggen hoe lang", aldus Van Bommel tijdens de persconferentie voorafgaand aan de Europa League-return tegen de Noren. In principe hoeven de Eindhovenaren geen vervanger voor hem te halen. "Dat moeten we even kijken. We hebben genoeg kwaliteiten in onze selectie om dat op te vangen. En als er nog iets anders speelt, moeten we gewoon rustig kijken of dat bij ons past."

De teruggekeerde Schwaab is er donderdagavond sowieso niet bij. Hij is nog niet speelgerechtigd. Lozano viel zondag na vijftig minuten uit in de competitiewedstrijd tegen ADO Den Haag en heeft daarna niet meer getraind. Bovendien is PSV met Napoli in onderhandeling over de transfer van de Mexicaan. "Lozano heeft dinsdag niet met de groep meegetraind. We moeten even kijken of hij inzetbaar is, we spelen natuurlijk pas donderdagavond", aldus Van Bommel. "Wat de transferperikelen betreft: ik beslis in principe of ik spelers opstel. Maar er is een grijs gebied. Natuurlijk kan het zijn dat de club zegt: Mark, het zou beter zijn als je ‘m niet opstelt", zo tekent het Eindhovens Dagblad op uit de mond van de oefenmeester.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws