'Raiola werkt aan masterplan voor United en Real: Pogba hoopt op wonder'

'Raiola werkt aan masterplan voor United en Real: Pogba hoopt op wonder'

15-08-2019 12:26 Laatste update: 12:38
29

Paul Pogba weigert een droomtransfer naar Real Madrid uit het hoofd te zetten. Dat meldt Marca. De Franse middenvelder wil graag naar Spanje, maar Manchester United werkt niet mee.

De kans is klein dat Manchester United na het sluiten van de Engelse transfermarkt nog groen licht geeft voor een vertrek, weet Pogba. Toch blijft hij hopen op een wonder. De wereldkampioen wil koste wat kost de overstap naar Real Madrid maken. Het is geen geheim dat trainer Zinedine Zidane hem dolgraag zou verwelkomen.

Pogba hoopt dat Manchester United de vraagprijs - naar verluidt 170 miljoen euro - laat zakken. Gebeurt dat niet nu, dan wellicht over een jaar. Eerder deze zomer maakte Pogba duidelijk dat hij 'toe is aan een nieuwe uitdaging'. Het forceren van een breuk met United is echter niet aan de orde.

Op de achtergrond werkt zaakwaarnemer Mino Raiola aan een masterplan om Pogba tóch in Madrid te krijgen, meldt Marca. Binnenkort bespreekt Raiola de situatie met het bestuur van Manchester United en zal hij duidelijk maken dat Pogba het liefst naar Real vertrekt.