Pogba zinspeelt op vertrek uit Manchester: 'Toe aan een nieuwe uitdaging'

Pogba zinspeelt op vertrek uit Manchester: 'Toe aan een nieuwe uitdaging'

16-06-2019 12:10
58

Het hoge woord is eruit. Paul Pogba erkent dat hij openstaat voor een vertrek bij Manchester United. De Franse vedette wordt al maanden gelinkt aan een toptransfer. Zowel Real Madrid als Juventus zou Pogba willen inlijven.

"Het is misschien wel het juiste moment om buiten Engeland op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging", aldus de 26-jarige rechtspoot in gesprek met persbureau Reuters.

"Er is veel over mij gezegd en geschreven. Ik heb veel nagedacht over mijn toekomst. Ik heb drie fantastische seizoenen gehad in Manchester en heb het volgens mij ook best goed gedaan, al heb ik ook mindere periodes gehad."

"Ik heb nu mijn beste jaar voor United achter de rug en ik geef eerlijk toe dat ik serieus nadenk over het aangaan van een nieuwe stap, bij een nieuwe club in een ander land."

United betaalde in de zomer van 2016 105 miljoen euro aan Juventus voor Pogba. De Fransman heeft in Manchester nog een contract tot medio 2021. Volgens Spaanse en Britse media wil Real Madrid-trainer Zinedine Zidane de vedette dolgraag naar Spanje halen. Pogba zei al eens dat De Koninlijke zijn 'droomclub' is. 

No Poll