Viergever maakt zich geen zorgen: 'Dat is een teken dat het vanzelf gaat lopen'

Viergever maakt zich geen zorgen: 'Dat is een teken dat het vanzelf gaat lopen'

Gepubliceerd: vrijdag 16 augustus 2019 om 10:10vr 16-08-2019 om 10:10

Nick Viergever blijft vertrouwen houden in PSV. De Eindhovenaren speelden in de return van de derde Europa League-voorronde tegen FK Haugesund een draak van een wedstrijd (0-0), maar kwamen uiteindelijk toch met de schrik vrij.

Dat was niet de eerste keer dat PSV weinig indruk maakte. Ook in Noorwegen (0-1 winst), het uitduel bij FC Twente (1-1) en het verloren tweeluik met Basel liep het niet bij de ploeg van Viergever. "Zorgen is een groot woord", zegt de verdediger tegen NUsport. "Het gaat inderdaad vooralsnog vrij moeizaam dit seizoen, maar iedereen beseft wel dat het beter moet. Dat is alleen maar goed. Dat is ook een teken dat het vanzelf weer gaat lopen."

Viergever denkt dat hij en zijn ploeggenoten de beelden van de wedstrijd nog wel een paar keer terug zullen zien. "We moeten deze wedstrijd juist niet vergeten. We moeten dit goed analyseren om er als team van te kunnen groeien, zodat we het onszelf de volgende keer niet weer zo moeilijk maken in dit soort wedstrijden. De jonge jongens zijn heel gretig, maar dan loop je jezelf soms ook een beetje voorbij."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws