'Oude bekende laat Fortuna Sittard zitten en kiest voor avontuur bij Málaga'

'Oude bekende laat Fortuna Sittard zitten en kiest voor avontuur bij Málaga'

Gepubliceerd: vrijdag 16 augustus 2019 om 17:05vr 16-08-2019 om 17:05

Laatste update: vrijdag 16 augustus 2019 om 18:04vr 16-08-2019 om 18:04

Fortuna Sittard lijkt een streep te kunnen zetten door de komst van José Rodríguez (24). De middenvelder heeft zijn contract bij het Duitse FSV Mainz dan wel laten ontbinden, maar lijkt te kiezen voor een avontuur bij Málaga. Dat meldt L1 vrijdagmiddag.

Rodríguez speelde afgelopen seizoen op huurbasis in Sittard en de club wilde niets liever dan hem ook dit seizoen weer in het geel-groen zien spelen. Rodríguez is echter dicht bij een overgang naar Málaga, uitkomend op het tweede niveau van Spanje. Alleen een handtekening scheidt speler en club nog.

Volgens L1 is het de verwachting dat de overgang vrijdag of zaterdag rond komt. Voor Fortuna Sittard is dat een flinke domper. De club is al maanden bezig om Rodríguez binnen te halen. Fortuna en Rodríguez waren elkaar zelfs al 'tot de laatste details genaderd', maar toen meldde Málaga zich met een financieel aantrekkelijker aanbod. Daarnaast zou Rodríguez het voor zijn familie fijner vinden om in Spanje aan de slag te gaan.

Via Instagram bedankt de middenvelder Fortuna Sittard. 'Ik wil de club bedanken voor alles. Na vele jaren in de voetballerij werd ik eindelijk weer gelukkig. (...) Allemaal bedankt voor jullie steun. Vanaf vandaag ben ik fan van Fortuna Sittard'.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws