Neres stipt Ajax-hoogtepunt aan: 'Voor iedereen voelde dat als een finale'

Neres stipt Ajax-hoogtepunt aan: 'Voor iedereen voelde dat als een finale'

Gepubliceerd: vrijdag 16 augustus 2019 om 18:54vr 16-08-2019 om 18:54

David Neres voelt zich op zijn plek bij Ajax. De Braziliaanse aanvaller legt in gesprek met Ajax TV uit waarom hij zijn handtekening onder een nieuw, verbeterd contract heeft gezet in de Johan Cruijff Arena.

"Het vertrouwen van de club, de coach, de staf, de directie en de speeltijd waren voor mij de belangrijkste redenen om te blijven", stelt Neres. Hij speelde zich bovendien in de Braziliaanse ploeg en deed mee aan de Copa América. "Dat was ontzettend belangrijk. Mede dankzij Ajax heb ik dit kunnen bereiken. Daarom wil iedereen bij Ajax bedanken en nog zo'n mooi seizoen neerzetten."

De hoogtepunten waren het afgelopen seizoen talrijk. "Er waren veel hoogtepunten, maar de wedstrijd tegen PSV gaf een geweldig gevoel", wijst Neres zijn hoogtepunt aan. "Voor iedereen voelde die wedstrijd als een finale. Het is ons samen gelukt. Maar ook de wedstrijden tegen Real Madrid en Juventus waren geweldig. Niemand geloofde dat we konden winnen, maar dat gebeurde wel. Dat geeft een geweldig gevoel."

Neres is na Nicolas Tagliafico, André Onana, Noussair Mazraoui, Dusan Tadic en Hakim Ziyech de volgende basisspeler die bijtekent bij Ajax. "We behouden een sterk team en kunnen weer mooie dingen laten zien. Dat was ook een belangrijke reden om bij Ajax te blijven. Het doel is titels winnen en het weer geweldig doen in de Champions League."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws