Neres ondertekent nieuw contract: 'Alle complimenten aan Overmars en Ajax'

Neres ondertekent nieuw contract: 'Alle complimenten aan Overmars en Ajax'

Gepubliceerd: vrijdag 16 augustus 2019 om 13:50vr 16-08-2019 om 13:50

Het was voor David Neres geen gemakkelijke keuze om te besluiten zijn contract bij Ajax te verlengen. De Braziliaan ondertekende vrijdag een nieuwe verbintenis, maar de Amsterdammers hadden eerder al melding gemaakt van de langere samenwerking.

Neres ligt nu vast tot medio 2023, maar had ook een stap naar het buitenland kunnen maken. De Braziliaan stond in de concrete belangstelling van clubs als Atlético Madrid, Everton, Manchester United en Napoli. "Het was geen gemakkelijke keuze voor David om te verlengen of een stap te maken naar een nieuwe club", erkent Revien Kanhai van Forza Sports Group, die helpt bij de begeleiding van Neres, tegenover het Algemeen Dagblad.

"Bovenal omdat hij veel en goede opties had in het buitenland, het daarnaast goed naar zijn zin heeft in Amsterdam, maar uiteindelijk ook in een grotere competitie wil spelen", voegt Kanhai daaraan toe. "Echter heeft Ajax en in deze Overmars sterk gehandeld om hem bij Ajax te behouden. (...)Er zijn duidelijke afspraken gemaakt de laatste weken. De verlenging van David was voor veel mensen een verrassing gezien de concrete en goede opties in het buitenland, alle complimenten dan ook aan Overmars en Ajax."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws