Witte rook in De Kuip: Feyenoord strikt enkelvoudig Portugees international

Witte rook in De Kuip: Feyenoord strikt enkelvoudig Portugees international

Gepubliceerd: vrijdag 16 augustus 2019 om 19:05vr 16-08-2019 om 19:05

Feyenoord heeft opnieuw een defensieve kracht aangetrokken. Edgar Miguel Ié komt op huurbasis over van Trabzonspor, zo bevestigt de Rotterdamse club vrijdagavond.

Eerder op de dag maakte de Turkse club al melding van de huurtransfer. Ié, geboren in Guinee-Bissau en tevens in bezit van de Portugese nationaliteit, ging pas deze zomer aan de slag bij Trabzonspor, nadat zijn contract bij Lille was afgelopen. Eerder speelde hij in de jeugdopleidingen van Sporting Portugal en FC Barcelona.

Technisch directeur Sjaak Troost van Feyenoord is in zijn nopjes met de komst van de enkelvoudig Portugees international. "Met Edgar halen we een sterke, snelle verdediger in huis die zowel centraal achterin als rechtsback kan spelen", zegt hij op de clubsite. "Hij zal meteen kunnen aansluiten bij de groep zodra zij zijn teruggekeerd uit Tbilisi." Ié, die met rugnummer 32 gaat spelen, is zondag al inzetbaar in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht.

Ié is na Rick Karsdorp en George Johnston de volgende defensieve aanwinst. Daartegenover staat het vertrek van Jerry St. Juste en Calvin Verdonk. Ook Jan-Arie van der Heijden heeft nog een vertrekwens.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws