Turkse bevestiging: Feyenoord renoveert defensie en huurt stopper van Trabzonspor

Turkse bevestiging: Feyenoord renoveert defensie en huurt stopper van Trabzonspor

Gepubliceerd: vrijdag 16 augustus 2019 om 15:51vr 16-08-2019 om 15:51

Feyenoord heeft een nieuwe verdediger binnen. Edgar Miguel Ié komt op huurbasis over van het Turkse Trabzonspor, dat de deal zelf al gemeld heeft tegenover diverse Turkse media, en zal de concurrentiestrijd moeten aangaan met de centrale verdedigers van Feyenoord.

De Rotterdammers zijn druk bezig met het versterken van de defensie, getuige de eerdere transfers van Rick Karsdorp (rechtsback) en George Johnston (centrumverdediger). Ook Ié, afkomstig uit Guinee-Bissau, is een centrumverdediger en krijgt dus te maken met concurrentie van Johnston, Sven van Beek, Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden. Laatstgenoemde gaat na de komst van Ié waarschijnlijk vertrekken uit Rotterdam.

Feyenoord huurt de stopper voor één seizoen van het Turkse Trabzonspor, waar hij pas tien dagen officieel onder contract staat. Zijn oude verbintenis bij het Franse Lille liep af, waardoor hij naar Turkije kon vertrekken. Trabzonspor heeft dus besloten om Ié direct weer te verhuren. Vorig seizoen kwam Ié in het shirt van Nantes, dat hem huurde van Lille, tot elf officiële duels.

Poll

Moet Feyenoord een nieuwe spits halen?

(4109 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws