'Feyenoord rekent niet meer op komst van Eenhoorn door crisissituatie in Alkmaar'

'Feyenoord rekent niet meer op komst van Eenhoorn door crisissituatie in Alkmaar'

Gepubliceerd: zaterdag 17 augustus 2019 om 11:47za 17-08-2019 om 11:47

Feyenoord heeft de hoop op een snelle aanstelling van Robert Eenhoorn als algemeen directeur opgegeven. De Rotterdammers denken niet dat Eenhoorn voor de zomer van 2020 beschikbaar is vanwege de problemen rondom het stadion van AZ, de huidige club van Eenhoorn.

Het AFAS Stadion moet mogelijk geheel worden hersteld en van een dure nieuwe dakconstructie worden voorzien. Aangezien dat proces nog een jaar kan duren denkt Feyenoord niet dat Eenhoorn op korte termijn nog naar Rotterdam kan komen, schrijft De Telegraaf. Moreel gezien zou de huidige algemeen directeur van AZ het niet kunnen maken om de Alkmaarse club in deze misère achter te laten.

Toch blijft Eenhoorn de ideale man voor de raad van commissarissen bij Feyenoord, weet de ochtendkrant. Ze zien hem als iemand die het voetbalbedrijf op een professionele manier kan leiden en zich gaat bezighouden met een topsportklimaat in alle geledingen van Feyenoord. Nu zullen de Rotterdammers zich over de ontstane situatie moeten beraden, maar de naam van Eenhoorn zal in ieder geval niet van het lijstje worden geschrapt.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws