'Tegenvaller voor Feyenoord: Eenhoorn stelt veel eisen en stapt niet zomaar in'

6 augustus om 23:52

Het is allerminst zeker dat Robert Eenhoorn als algemeen directeur bij Feyenoord aan de slag gaat. Volgens clubwatcher Sinclair Bischop van RTV Rijnmond is de kans in ieder geval klein dat Eenhoorn op korte termijn bij AZ vertrekt.

Het is geen geheim dat Eenhoorn de beoogde opvolger van Jan de Jong is in De Kuip. "Na het vertrek van De Jong werd er gezegd dat er waarschijnlijk snel een opvolger zou worden gepresenteerd. We weten allemaal dat Eenhoorn de droomkandidaat is en daar is ook mee gesproken", zegt Bischop bij RTV Rijnmond. "Via bronnen hebben wij alleen wel vernomen dat hij veel eisen stelt aan Feyenoord en niet zomaar instapt. Dat zou weleens een struikelblok kunnen zijn."

"Mijn bron zou er dan ook van staan te kijken als hij nu al instapt en AZ, waar hij goed zit, zou verlaten", gaat Bischop verder. "Hij wil ook niet gedurende een seizoen overstappen. Het zou volgend jaar kunnen, maar op dit moment niet. En dan heeft Feyenoord echt een probleem, want er werd op de achtergrond wel rekening mee gehouden."

"Net als met de nieuwe trainer en met de technisch directeur is het voor Feyenoord moeilijker dan gedacht om direct een vervanger te vinden. En dus gooit de club dus weer oude schoenen weg voordat het nieuwe heeft", besluit de clubwatcher.