'Te zware Lukaku volgt voorbeeld van Hazard en gaat seizoensopening niet halen'

'Te zware Lukaku volgt voorbeeld van Hazard en gaat seizoensopening niet halen'

Gepubliceerd: zaterdag 17 augustus 2019 om 13:48za 17-08-2019 om 13:48

Romelu Lukaku gaat de start van het Serie A-seizoen vermoedelijk niet halen. De topaankoop van Internazionale is volgens Italiaanse media met een paar kilo overgewicht in Milaan gearriveerd.

De spits werd al wekenlang gelinkt aan een transfer en vertrok uiteindelijk vlak voor het verstrijken van de Premier League-deadline naar Italië. De Nerazzurri betaalden naar verluidt tachtig miljoen euro voor Lukaku, maar kunnen hem waarschijnlijk nog niet opstellen tijdens de seizoensopening tegen Lecce op maandag 26 augustus. Lukaku weegt momenteel 104 kilo – vier kilo boven zijn streefgewicht – en heeft nog even tijd nodig om fit te worden.

De aanvalsleider van de Rode Duivels volgt onbedoeld het voorbeeld van landgenoot Eden Hazard. Real Madrid betaalde Chelsea de hoofdprijs voor Hazard, die echter liefst zeven kilo te zwaar was tijdens de voorbereiding. De vleugelaanvaller heeft bovendien een blessure opgelopen en zal niet van de partij zijn tijdens de eerste Primera Division-wedstrijd tegen Celta de Vigo.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws