Ten Hag kondigt Ajax-transfer aan: 'Dolberg is in verregaande onderhandeling'

Ten Hag kondigt Ajax-transfer aan: 'Dolberg is in verregaande onderhandeling'

Gepubliceerd: zaterdag 17 augustus 2019 om 18:36za 17-08-2019 om 18:36

Ajax-trainer Erik ten Hag bevestigt dat Kasper Dolberg op weg naar de uitgang is bij Ajax. De Deense spits wordt in verband gebracht met Hoffenheim en OGC Nice.

"Er is geen witte rook, want dan hadden we dat gemeld. Maar hij is inderdaad in gesprek met clubs", zegt Ten Hag tegen FOX Sports. Hij wil niet ingaan op namen. "Welke club kan ik geen antwoord op geven, maar hij is inderdaad in verregaande onderhandeling. Als dat rond is, zullen we dat melden. En als het niet rondkomt, keert hij weer terug. Hij is van harte welkom."

Of het een verhuur of een definitieve transfer betreft, laat Ten Hag in het midden. "Daar ga ik niet over. Ik heb wel een advies gegeven", vertelt hij. "Het belangrijkste is dat Kasper aan spelen toe moet komen. Dat kan hier: dan moet hij de strijd aangaan, als hij dat wil. Graag, want hij heeft geweldige capaciteiten. Maar ik kan me ook voorstellen dat hij zijn heil elders zoekt, in elk geval voor dit seizoen, omdat hij op deze leeftijd moet spelen", besluit Ten Hag.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws