RAC1: Barça heeft goede hoop op Neymar en wil 'Coutinho-contructie' aangaan

RAC1: Barça heeft goede hoop op Neymar en wil 'Coutinho-contructie' aangaan

Gepubliceerd: maandag 19 augustus 2019 om 17:48ma 19-08-2019 om 17:48

FC Barcelona deed recordaanwinst Philippe Coutinho dit weekend de deur uit en wil nu serieus werk maken van de terugkeer van Neymar, meldt het Catalaanse medium RAC1. De regerend Spaans landskampioen heeft naar verluidt een 'Coutinho-constructie' op het oog.

De Braziliaanse spelmaker, in januari 2018 voor 145 miljoen euro overgenomen van Liverpool, wordt voor één seizoen verhuurd aan Bayern München. Der Rekordmeister betaalt in eerste instantie 8,5 miljoen euro voor Coutinho heeft een optie tot koop ter waarde van 120 miljoen afgedwongen. FC Barcelona hoopt Neymar nu voor één seizoen te huren van Paris Saint-Germain inclusief optie tot koop en gaat spoedig een schriftelijk verzoek indienen bij de Fransen, beweert RAC1.

PSG vestigde in 2017 een mondiaal transferrecord door FC Barcelona 222 miljoen euro te betalen voor Neymar. De Braziliaanse superster lijkt echter zijn langste tijd gehad te hebben: FC Barcelona hoopt hem terug naar Camp Nou te halen en volgens de Spaanse sportmedia is ook aartsrivaal Real Madrid in de race. Een woordvoerder van Barça laat aan RAC1 weten dat men met 'vertrouwen' uitkijkt naar de onderhandelingen en dat er 'een kans' is dat Neymar daadwerkelijk terugkeert.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Neymar naar Barcelona: zie jij het gebeuren?

(17335 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws