Ten Hag maakt 'gewoon andere keuze' en laat Magallán thuis voor clash op Cyprus

Ten Hag maakt 'gewoon andere keuze' en laat Magallán thuis voor clash op Cyprus

20-08-2019 13:29 Laatste update: 15:25
154

Lisandro Magallán was de meest verrassende afwezige in de Ajax-selectie voor het uitduel met APOEL Nicosia. De 25-jarige Argentijn zat zaterdagavond nog op de bank tegen VVV-Venlo, maar behoorde niet tot het twintigtal dat af is gereisd naar Cyprus.

Dit heeft niets te maken met blessureleed of andere problematiek, blijkt uit navraag van Ajax Life. Magallán is buiten de boot gevallen, omdat trainer Erik ten Hag eenvoudigweg 'een andere keuze gemaakt heeft'.

De centrale verdediger kwam aan het begin van het kalenderjaar over van Boca Juniors, maar is sindsdien niet veel aan spelen toegekomen. Dit seizoen staat de teller op welgeteld zeven speelminuten, opgedaan tijdens de Johan Cruijff Schaal-wedstrijd tegen PSV.

Ook reservedoelman Dominik Kotarski en de geblesseerd afgehaakte Quincy Promes waren wel aanwezig in De Koel, maar zijn niet in de 'APOEL-selectie' opgenomen. Noussair Mazraoui en Hakim Ziyech kampten met lichte blessures, maar zijn in staat om te spelen. Ajax trapt dinsdagavond om 21.00 uur af in het GSP Stadium te Nicosia.

No Poll