LIVE: Ajax eindigt met tien man en moet klus volgende week klaren (gesloten)

LIVE: Ajax eindigt met tien man en moet klus volgende week klaren (gesloten)

20-08-2019 16:45 Laatste update: 22:49
529

Ajax hoopt zich via APOEL Nicosia voor het tweede opeenvolgende jaar te plaatsen voor de groepsfase van de Champions League. Dinsdagavond staat de heenwedstrijd op Cyprus op het programma en kan een belangrijke stap worden gezet. VoetbalPrimeur houdt je live op de hoogte van alle ontwikkelingen.

De Amsterdammers rekenden in de derde voorronde met de nodige moeite af met PAOK Saloniki. Na een 2-2 in Griekenland werd het in eigen huis 3-2. APOEL Nicosia knokte zich na een 1-2 thuisnederlaag tegen FK Qarabag knap terug in de return (0-2 winst). 

Bij Ajax is Quincy Promes niet van de partij. Hij viel afgelopen weekend in de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo geblesseerd uit en reisde niet mee af naar Cyprus. Ook Noussair Mazraoui en Hakim Ziyech hadden wat last, maar zij zijn fit genoeg om aan de aftrap te verschijnen.

Ten opzichte van afgelopen weekend voert Ten Hag enkele wijzigingen door: Mazraoui neemt de plek in van Sergiño Dest. Joël Veltman keert ook terug in de basis: hij neemt in het centrum de plek in van Perr Schuurs. David Neres staat ook weer in de basiself. De wedstrijd begint om 21.00 uur.

Opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, Veltman, Martínez, Tagliafico; Marin, Van de Beek, Blind; Ziyech, Tadic, Neres.