Jong Feyenoord wordt mix tussen Onder 19 en eerste elftal: geen vaste selectie

Jong Feyenoord wordt mix tussen Onder 19 en eerste elftal: geen vaste selectie

Gepubliceerd: dinsdag 20 augustus 2019 om 17:51di 20-08-2019 om 17:51

Jong Feyenoord bestaat dit seizoen niet uit een vaste selectie. De Rotterdammers laten via de officiële kanalen weten dat het beloftenteam een mix wordt tussen spelers van Feyenoord Onder 19 en Feyenoord 1.

De ploeg zal worden geleid door Arnold Scholten, zo laat Feyenoord weten op de eigen website. Jong Feyenoord begint de competitie komende maandag: de beloften van De Graafschap zijn om 14.00 uur de tegenstander op Varkenoord. Feyenoord zit verder in de competitie bij de beloftenteams van Heracles Almelo, Go Ahead Eagles, sc Heerenveen, FC Groningen, FC Twente, Vitesse, FC Emmen, PEC Zwolle en SC Cambuur.

Feyenoord besloot in februari van dit jaar al om spelers van Jong de rest van het seizoen te laten meetrainen met het eerste of met Feyenoord onder 19. Trainer Peter van den Berg werd destijds vrijgesteld van werkzaamheden. Doordat enkele spelers doorstroomden naar het eerste elftal en enkele andere spelers werden verhuurd aan FC Dordrecht, waardoor er geen volledige en volwaardige groep meer was.

Het laatste deel van vorig seizoen werden de wedstrijden van Jong geleid door Denny Landzaat, Ulrich van Gobbel en Arnold Scholten. Laatstgenoemde staat ook dit seizoen dus aan het roer.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws