Van de Beek tast in het duister: 'Ik weet niet wat er daarna gebeurde...'

Van de Beek tast in het duister: 'Ik weet niet wat er daarna gebeurde...'

Gepubliceerd: woensdag 21 augustus 2019 om 00:13wo 21-08-2019 om 00:13

Donny van de Beek vond het optreden van Ajax tegen APOEL NIcosia teleurstellend, maar vindt dat de Amsterdammers niet te veel bij de pakken neer moeten gaan zitten. Na de 0-0 op Cyprus heeft Ajax namelijk nog alle kansen om de groepsfase van de Champions League te bereiken.

"Als je achteraf gaat kijken mag je niet eens klagen. Zij hebben echt wel een aantal grote kansen gehad. Wij hebben gewoon niet goed gespeeld. 0-0, geen uitgoal gemaakt ,dus dat is teleurstellend", aldus Van de Beek voor de camera van Ajax TV. "Het lag aan onszelf hoor. Zij deden het goed, maar wij lieten bij lange na niet zien wat we kunnen. Dat zal volgende week echt beter moeten."

Van de Beek weet niet wat er precies misging. "De eerste tien minuten was het wel redelijk, Ik weet niet wat er daarna gebeurde, maar we waren de grip kwijt. Continu balverlies, fouten, dan wordt het lastig." Ajax pakte ook nog eens acht kaarten. "Normaal zijn we niet een team dat heel veel kaarten pakt.Dat was denk ik wel tekenend voor de wedstrijd vandaag."

Ontevredenheid overheerst dus, maar Van de Beek wil niet te veel bij de pakken neer zitten. "We moeten ook weer niet té treurig doen. 0-0 is ook weer geen héél slecht resultaat. Er zijn nog genoeg kansen." De return tussen Ajax en APOEL Nicosia wordt volgende week woensdag afgewerkt in de Johan Cruijff Arena.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Haalt Ajax de groepsfase van de Champions League?

Ja
85%
Nee
15%
(3301 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws